Bloom

Betekenis; Bloeien (ww.); Floreren (ww.); Ontplooien (ww.); Opfleuren (ww.); Opbloeien (ww.); Ontgroeien (ww.).

Online consult

45,- (incl BTW)

1-op-1 consult op locatie

70,- (incl BTW)

Bloom seizoen 5 consulten

290,- (incl BTW)
60,- korting

Training:
Start Blooming

220,- (incl BTW)

Pilot

Mijn Werkwijze

Ik werk in mijn sessies vanuit een systemische visie. Dit betekent dat ik kijk naar jouw hele omgeving. Want als je ergens tegenaan loopt bij jij niet het enige element dat er in mee speelt. Jij bent als het ware een middelpunt van een web en als alles in balans is heb je heel veel invloed op de draden. 
In een persoonlijk web zijn vaak zo veel andere dingen verweven. Denk aan: je gezin, je verleden, je werk, het inkomen dat je verdient, vrienden, buren, je eigen overtuigingen, opvattingen en regels en ga zo maar door. 

Ieder mens heeft een
uniek systeem om zich heen. En dat maakt het soms zo’n uitdaging om de dingen op je pad in je eentje aan te pakken. Soms speelt er ontzettend veel in alle gebieden van je leven. Dan ben je zo verwikkeld in je overvolle web dat je niet meer voelt of ziet aan welke kanten er aan getrokken wordt. En als jet zo voelt lukt het misschien niet meer om je leven in te richten zoals jij dat het allerliefste wil.  

En dit is precies waar ik je mee kan helpen. 

Door begeleiding en coaching kun je uitzoomen van je systeem. Zo kan je de belemmerende of juist versterkende factoren ontdekken en vervolgens de regie over je leven weer terugpakken. 

Ik ben als
empaat (Sterk invoelend vermogen) en door mijn werk in  het agogisch veld (menselijke ontwikkelingsleer) gefinetuned in het ontdekken en vergroten van persoonlijke kracht. En daarmee kunnen we samen ontdekken welke gebieden jij mag laten groeien waardoor jij gaat bloeien.  

Omdat het uitvinden van dit systeem voor iedereen heel persoonlijk is en veel aandacht vraagt, werk ik alleen met individuele cliĆ«nten of kleine selecte groepen die elkaar als individu kunnen versterken in hun persoonlijke groei.