Bloom Kapper

A beautiful process of becoming you


Hoi mooi mens,

Ieder persoon is uniek en dat geldt ook voor het haartype en wat je met je kapsel wilt uitstralen.  Ik zorg voor een look waar jij je super goed bij voelt en die bij jou past.

Door verschillende specialisaties en technieken zoals bijvoorbeeld ‘droog knippen’ en ‘krullen’ zorg ik ervoor dat je haar goed geknipt is en thuis makkelijk en snel te stylen zonder veel gedoe.

Foto Roosje Kraaij in Bloom kappers Amersfoort

Hoe verzorg ik mijn krullende haar

Krullen knippen – speciale technieken & maatwerk

Hoe zorg jij voor minder vet haar

{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":2000,"speed":300,"loop":"true","design":"design-1"}
Manon Ranke
Manon Ranke
2021-05-13
Hoe fijn zo’n kapper die echt naar je luistert en adviseert. Mijn krullen zijn nog nooit zo goed behandeld als bij Roosje. Een prettige kapper en een prachtig resultaat!
Loïs Jothmann
Loïs Jothmann
2021-05-11
Naast een mooie inrichting en heerlijke koffie ook super geknipt! Mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten 🙂 Roosje is ontzettend vriendelijk en geeft ook goeie tips voor na je bezoek!
Daniëlle van Noort
Daniëlle van Noort
2021-05-11
Super blij met mijn geknipte haren! Lekker met losse plukjes, speels en passend bij mijn coupe, precies zoals ik het voor ogen had.
Lotte Sofie
Lotte Sofie
2021-05-11
Al jaren ging ik naar veel verschillende kappers en meestal was ik niet echt tevreden over het eindresultaat. Tot ik bij Roosje Kraaij kwam. Roosje luistert goed naar je wensen en weet deze perfect te vertalen naar een coupe die echt bij je past. Ik verliet stralend haar salon en ben nog nooit zo blij geweest met het resultaat! Ik ben nu meerdere keren geweest en elke keer ben ik weer heel tevreden. Inmiddels is ook mijn man vaste klant bij Roosje.
Rosanne van Sandwijk
Rosanne van Sandwijk
2021-05-10
Een fijne kapper, een prachtig krullenkapsel, en bovendien een prachtig, fijn persoon om bij in de stoel te zitten. Een aanrader voor alle Amersfoorters (en ook niet-Amersfoorters trouwens) wanneer je behoefte hebt aan een goed kapsel en een goed gesprek!
Saras Lab
Saras Lab
2021-05-10
Roosje is echt een fantastische kapper! Dit is de eerste kapper waar ik echt 100% tevreden over ben. (Ze heeft me geknipt en gekleurd). Mijn vriend (met lang haar) knipt ze ook heeeel mooi.
Jolande Drop
Jolande Drop
2021-03-23
Eindelijk een goede kapper voor krullen gevonden, Roosje heeft het in haar vingers. De enige echte KRULLENKAPPER van Amersfoort. Dit is mijn nieuwe vaste kapper.
Francine Launspach
Francine Launspach
2020-12-15
Lekker inrichting van de studio. Kleuren en style spraken me erg aan. En Roosje zelf is een super vrouw. Tijdens het knippen van mijn haar hebben we ook nog goede gesprekken! Oja en heerlijke koffie! Ik had de mazzel dat ik zelf een stukje taart kreeg! Ze kijkt hoe je haar natuurlijk valt en het klopte als een bus. Ik wil niet meer anders! Bedankt Roosje! Voor mijn nieuwe hoofd. Het is nu weer even wachten tot je open bent maar dan kom ik gelijk!