Als je loslaat heb je twee handen vrij.

Niet alleen maar denken. Juist ook doen! Ik maak de sprong!

Ik heb na lang wikken en wegen besloten om per 1 mei 2022 het roer om te gooien. Ik heb me 5 jaar met heel veel plezier, nieuwsgierigheid en passie in het ondernemerschap ontwikkeld (en ondertussen een nieuw vak geleerd) Ik ben trots op de zaak die ik heb opgebouwd. Toch merkte ik al langer dat ik nu toe was aan een nieuwe uitdaging. In mijn behandelingen ging het altijd al meer om persoonlijke ontwikkeling, creativiteit, psyche en bezinning en ik heb besloten om mijn oude vak weer meer op te pakken. Vanaf mijn 20e werk ik met systemische pedagogiek en heb ik mij ontwikkeld in coaching op persoonlijke kracht.  Daar neem ik de ervaringen en opleidingen van de afgelopen jaren in mee.  Ik merk dat ik daarmee helemaal leef naar mijn oorspronkelijke uitgangspunt: Een leven lang leren en ontwikkelen.

Bloom; ‘a beautiful proces of becoming’

Als eerste stap in mijn avontuur ben een (online) cursus aan het ontwikkelen om te leren werken met tarot en orakelkaarten. Ik verwacht dat de eerste deelnemers kunnen starten in augustus 2022. Het lezen van tarot deed ik al veel in de salon, en daarvoor al vanaf mijn 15e. Ik vind het een leuke en speelse manier om je gedachten helder te krijgen en richting te krijgen. Als je het leuk vindt om hier aan mee te doen, laat het me dan weten. De cursus begint dit voorjaar en tot die tijd kun je gratis lezingen en informatie vinden op deze site en via mijn instagram pagina.