Over mij

Waarom ik met Bloom begon

Als systemisch pedagoog en intuïtief coach kan ik mezelf wel omschrijven als  down-to-earth rituelenmaker.  Ik heb een achtergrond in pedagogiek, maar een voorliefde voor ondernemen  en organiseren en nieuwe dingen uitproberen. Ik laat me graag  leiden door flow en innerlijk weten. 
Na (gevoelsmatig) 100 verschillende banen en opleidingen viel het kwartje: Ik wil met mensen werken aan psyche, blijheid, persoonlijke ontwikkeling, vanuit plezier, als het even kan met een ambacht en als klap op de vuurpijl met een beetje glitter en ‘rock and roll’.
Daarom zal mijn aanbod waarschijnlijk nooit lang hetzelfde zijn. Maar wel met een basisuitgangspunt: Het is leuk en ik leer er iets van (over mezelf). 
Vanuit mijn oorspronkelijke kennis en ervaring heb ik me zich gespecialiseerd als trainer in tarot, spiritualiteit en het opbouwen van persoonlijke rituelen om mensen te helpen met persoonlijke ontwikkeling en groei. 
interesse in mijn aanbod? Neem even een kijkje in het aanbod of volg me op instagram. Daar deel ik het eerste als ik iets nieuw heb ontwikkeld

Bloom (ww.) Uitspraak: [bloem]
BETEKENIS; BLOEIEN(WW.); FLOREREN (WW.); ONTPLOOIEN (WW.);OPFLEUREN (WW.); OPBLOEIEN (WW.); ONTGROEIEN

Het is niet voor niets dat ik dit als mijn bedrijfsnaam heb gekozen. Bloom in het engels klinkt net als het woord bloem in het Nederlands Het slaat op mijn voornaam die ook een bloem is Het beschrijft het groeiproces waar ik zelf door heen ging zodat ik kon opbloeien tot de persoon die ik nu ben De bloei van een bloem verwijst naar de zomer een tijd waarin zaken voluit bloeien. Daarmee verwijst het ook naar de verloop van de seizoenen die op hun beurten weer staan voor loslaten herstellen en ontwikkelen Ik vond het zo mooi dat dit en nog veel meer samen komt in één woord.

De naam BLOOM past daarom helemaal bij mijn missie. Ik wil bereiken dat mensen geïnspireerd raken om hun eigen pad te blijven kiezen Ik wil dat iedereen de tijd, liefde en energie aan zichzelf blijven geven die ze anderen ook geven. Ik wil met BLOOM laten zien dat zelfliefde en zelfzorg geen overbodige luxe is maar een voorwaarde voor een fijn leven en een goede gezondheid,

BLOOM staat voor;
1. Aandacht te geven aan jezelf.

2. Actief groei creëren in je persoonlijke ontwikkeling.

3. Vertrouwen hebben in je intuïtie en er naar luisteren.

4. vol overtuiging met trots laten bloeien wat er al in jou aanwezig is.